Crimson Crush

METRO CITY IS IN GEVAAR! Death Grip neemt onschuldige burgers gevangen. Maar er is hoop… een nieuwe held – Crimson Crush – schiet te hulp.

Aantal: 5
Stukprijs: €0,00 /

METRO CITY IS IN GEVAAR! Death Grip neemt onschuldige burgers gevangen. Maar er is hoop… een nieuwe held – Crimson Crush – schiet te hulp. Met zijn speciale kracht zal hij een einde maken aan de onderdrukking van Death Grip. Speel je kaarten slim om punten te scoren met Crimson Crush en laat je tegenstanders strafpunten scoren als Death Grip burgers gevangen neemt.

Vlot kaartspel van top auteur Michael Schacht met een unieke twist. Eenvoudig spel dat snel is uit te leggen, waarbij het belangrijk is te letten op je tegenstanders. Probeer in te schatten wie het gevecht gaat winnen (Crimson Crush of Death Grip), want dat bepaalt of je punten scoort of verliest.

Gang-Up! is een misdadig leuk kaartspel. Probeer als misdadiger een zo hoog mogelijke status te verwerven. Soms door samenwerken, soms door de andere spelers te laten arresteren.

Specificaties:

  • Aantal spelers: 3-5
  • Taal handleiding: Nederlands
  • Gemiddelde speelduur: 30 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: 8+

Zie https://boardgamegeek.com/boardgame/191913/crimson-crush voor uitleg en meer informatie, let op! de informatie is in het Engels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen