Monopoly Deal

In het Monopoly Deal kaartspel moet je eigendommen bemachtigen of stelen van je tegenstanders! Wie als eerste 3 setjes eigendommen bezit wint het spel.

Aantal: 6

Speel in 20 minuten een overdonderend spelletje nieuwerwetse MONOPOLY!
In het Monopoly Deal kaartspel moet je eigendommen bemachtigen of stelen van je tegenstanders! Wie als eerste 3 setjes eigendommen bezit wint het spel. Gebruik de verschillende actiekaarten om huur te vragen, kaarten om te ruilen of te stelen van je tegenstanders, en nog veel meer. Zorg dat er genoeg geld in je bank zit en kijk uit, want andere stelen ook van jou!

Dit Item betreft de Benelux editie, verzamel provincies en regio’s uit Nederland, België en Luxemburg , zoals Noord-Holland, Flevoland, West-Vlaanderen, Antwerpen, Luxemburg en treinstations als Amsterdam-Centraal en Brussel Zuid.

Om monopoly te spelen trek je elke ronde twee kaarten van de trekstapel. Je kunt tot 3 kaarten per beurt spelen. Je kunt geldkaarten en actiekaarten in je eigenbank stoppen, eigendomskaarten in je collectie en de actiekaarten in het midden van de tafel. Volg de instructies op de actiekaart om zo huur te vragen, schuld te eisen, kaarten te stelen van je tegenstanders of ga langs start!. Gebruik Jokers om je eigendommen aan te vullen. Om te winnen moet je drie volledige setjes eigendommen bemachtigen.

Specificaties:

  • Aantal spelers: 2-5
  • Taal handleiding: Nederlands & Frans
  • Gemiddelde speelduur: 20 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: 8+
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen