Rory's Story Cubes - Classic

Je bekijkt de dobbelstenen een voor een of gooit ze allemaal op de tafel, daarna leg je de dobbelstenen (verhaalblokjes) naast elkaar.

€9,95 Incl. btw
* Stukprijs: €0,00 /
Levertijd: Levertijd onbekend, neem contact op en wij kunnen dit aangeven!
Stukprijs: €0,00 /

Kun jij met alle 9 afbeeldingen een verhaal bedenken?
Rory’s Story Cubes® is een visuele verhalengenerator die de fantasie van jong en oud prikkelt. Een niet-competitief spel voor één of meerdere spelers.
 

9 dobbelstenen, 54 afbeeldingen,
10.000.000+ mogelijkheden,
oneindig veel verhalen!

Er is één regel: elk antwoord is goed!

Werp alle 9 verteldobbelstenen. Begin met “Er was eens...” en vertel een verhaal dat alle 9 afbeeldingen met elkaar verbindt. Begin met het plaatje dat het meest tot je verbeelding spreekt. Je kunt dit niet fout doen! Het doel is om met de Rory’s Story Cubes® je fantasie de vrije loop te laten.


Je kan het! Het menselijk brein denkt in beelden en vindt altijd een manier om de plaatjes op de dobbelstenen aan elkaar te verbinden. Hoe meer je speelt, hoe makkelijker het wordt om langere en meer uitgebreide verhalen te vertellen. Je kunt
alleen spelen of in een groep, waarin iedereen na elkaar een verhaal vertelt met de 9 afbeeldingen op de verteldobbelstenen.

Specificaties:

  • Aantal spelers: 1-99
  • Taal handleiding: Nederlands
  • Gemiddelde speelduur: 15 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: 6+

Zie https://boardgamegeek.com/boardgame/20545/rorys-story-cubes voor uitleg en meer informatie, let op! de informatie is in het Engels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen