Tokaido NL

Tokaido, ga op reis via de straat Tokaido van Kyoto naar Edo in Japan verzamelen punten door souvenirs te verzamelen en acties uit te voeren!

Aantal: 1
Stukprijs: €0,00 /

In het bordspel Tokaido zijn de spelers reizigers die via de straat Tokaido van Kyoto naar Edo reizen in Japan. Tijdens de reis kan je je vergapen aan prachtige uitzichten, souvenirs kopen voor het thuisfront, oude tempels bezoeken, een praatje maken met de locals, badderen in een hotspring of een nachtje slapen in één van de herbergen onderweg.

Voor iedere activiteit die je uitvoert krijg je punten. Hoeveel punten je krijgt wisselt. Soms moet je setjes verzamelen (souvenirs, uitzicht), soms moet je alleen langskomen (hotsprings of de ontmoetingen) en soms moet je de punten gewoon kopen (souvenirs en tempels). Aan het eind van het spel zijn nog flink wat bonuspunten te verdienen voor wie het meest heeft geshopt, het vaakst gebadderd, de meeste locals heeft gesproken, etc. De speler die aan het eind van het spel de meeste punten heeft, wint.

Specificaties:

  • Aantal spelers: 2-5
  • Taal handleiding: Nederlands
  • Gemiddelde speelduur: 30-45 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: 8+

Zie https://boardgamegeek.com/boardgame/123540/tokaido voor uitleg en meer informatie, let op! de informatie is in het Engels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen