What's up

Ben jij op zoek naar een spelletje dat, binnen 1 minuut is uitgelegd, met 2, 3 of 4 spelers te spelen is en met kinderen én volwassenen leuk is om te spelen?

Aantal: 2

Alle 30 dubbelzijdige speelkaarten worden open op tafel gelegd. Op de kaarten zijn 1,2 of 3 vogeltjes afgebeeld in de kleuren groen, geel, rood en paars. Het is de bedoeling dat je als eerste jouw setjes van 1-2-3 vogels, in chronologische volgorde van één kleur verzamelt. In jouw beurt kies je één kaart en die draai je om. Past de kaart in een van jouw setjes, dan mag je die pakken, zo niet? Is je beurt voorbij!
Kleine tip: Op de achterkant van de kaart staat OF hetzelfde aantal vogels in een andere kleur, OF dezelfde kleur vogel in andere aantallen. Logica en kansberekening helpen je om te bepalen welke kaart je moet omdraaien. Vergeet ook niet te onthouden wie welke kaart net heeft omgedraaid en wat er op stond.

Een spel dat:
- In je zak past!
- Binnen 1 minuut is uitgelegd!
- Snel te spelen is!
- Met 2, 3 of 4 spelers te spelen is!
- Met kinderen én volwassenen leuk is om te spelen!

Specificaties: 

  • Aantal spelers: 2-4
  • Taal handleiding: nederlands
  • Gemiddelde speelduur: 10-20 minuten
  • Aanbevolen leeftijd: 8+

Zie https://boardgamegeek.com/boardgame/201054/whats voor uitleg en meer informatie, let op! de informatie is in het Engels.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen